Natuurgeneeskundig Therapeute
MariŽtte van Lierop

 

 

 

 

Home
Kennismaken
Natuurgeneeskunde
Homeopathie
Hypnotherapie/regressie
Bio-Resonantie
DISC
Tarieven
 

Bio-Resonantie

Bio-Resonantie is een therapievorm waarbij de trillingen / energieŽn in het menselijke lichaam worden gemeten. Wanneer het lichaam uit balans is zie je een verstoring in die trillingen, ze zijn bijvoorbeeld verzwakt of zelfs afwezig. Door deze trillingen weer in balans te brengen, zet je het lichaam aan tot natuurlijk herstel. Ik gebruik hiervoor het L.I.F.E. (Living Information Forms Energy) - en het CoRe systeem.

De mens heeft verschillende energievelden in en om zich heen. Met het L.I.F.E. systeem kun je op een prettige en makkelijke manier deze energievelden meten en zo een totaalbeeld krijgen. Je lichaam en geest zijn constant in beweging en onder invloed van allerlei interne en externe factoren. Het L.I.F.E. systeem maakt dan ook onderscheid tussen acute waarde en chronische waarde. Door zelfregulerende trillingen aan het lichaam toe te dienen zal het lichaam de desbetreffende signalen oppakken en de zelf(herstellende)werkzaamheid in de cellen activeren.

Hoe werkt het?

Je krijgt als cliŽnt banden om met daarin elektroden, om het hoofd, beide polsen en beide enkels. Deze banden zitten aangesloten op de interface van het L.I.F.E. systeem. Deze interface zit weer aangesloten op de computer die de gemeten waarden weergeeft. De software van de L.I.F.E. bevat zoín 7000 items met hun eigen energetische frequenties. De frequenties van deze onderwerpen worden gedurende de test fase gewijs naar het lichaam gestuurd, terwijl de cliŽnt rustig en ontspannen zit. De test duurt ongeveer 5 minuten. Daarna wordt de test samen met de cliŽnt bekenen en kunnen er nog afzonderlijke mogelijkheden bekeken en getest worden zoals; acupunctuur, homeopathie, organen, emoties, spijsvertering enz.

In totaal kunnen er 35 specifieke onderdelen getest en behandeld worden. Dit alles op een prettige en ontspannen manier waarbij je als cliŽnt alleen maar rustig hoeft te zitten. De hele behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en vervolg behandelingen ongeveer een uur.

De CoRe heeft een iets andere werking en ik gebruik de systemen vaak samen. Met de CoRe kan je de frequenties op verschillende manieren ontvangen. Via handvaten ,voetplaat, koptelefoon, magneten, infrarood licht en bril.

Uitleg Bioresonantie in tijdschrift PlaceboNocebo

Nog steeds niet genoeg informatie? Klik dan op onderstaande link. Hier vindt u een uitgebreide uitleg over bioresonantie yit het tijdschrift PlaceboNocebo

Bioresonantie volgens PlaceboNocebo

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

     

 

 


 

 

© Copyright Bram van Lierop

webmaster@betermetnatuur.nl

 
Tel: 0164-680401