Natuurgeneeskundig Therapeute
Mariėtte van Lierop

 

 

 

 

Home
Kennismaken
DISC

 

DISC is een methode waarmee je het natuurlijke voorkeursgedrag in beeld brengt. Waar je behoeften liggen en welke situaties je liever wilt vermijden. Ik denk dat het duidelijker wordt aan de hand van een voorbeeld. Hieronder staan 4 omschrijvingen van de 4 basisdynamieken. In welke stijl herken jij je het meest?  

Ik werk met de gevalideerde DISC methode van Persolog. Nav een vragenlijst wordt er een persoonlijkheidsprofiel aangemaakt met daarin je kwaliteiten en sterke kanten, je valkuilen, hoe reageer je onder stress, etc. Kortom je krijgt een duidelijk beeld van je gedrag, je functioneren, je behoefte en de dingen die je vermijden wilt. Je kan deze methode gebruiken om meer inzicht te krijgen in jezelf, maar ook in anderen. Of samen met je partner om de verschillen in bv communicatie duidelijk in beeld te krijgen. Om handvaten te krijgen voor bepaalde situaties waar je steeds weer in verzeild raakt.

Samen met mijn collega Letty Nuijten heb ik deze methode vertaald naar kinderen. De interactie tussen ouders en kinderen of professionals en kinderen. Hiervoor verwijs ik je naar de site van Buro J!K www.burojik.nl

Wil je samen met mij kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn, maak dan een afspraak. 

 

 

 

 

 

Natuurgeneeskunde
Homeopathie
 
 
 
 
 
 
 

Interview Bergse Bode

Aangesloten bij

Onder Nummer :

4661-A-07380

 

 

 

 

 

webmaster@betermetnatuur.nl

 
 
 
 

 
       

 

 


 

 

 

© Copyright Bram van Lierop
 
Tel: 0164-680401