Home
Kennismaken
Boeken

 

Als hypnotherapeut merkte ik hoe ontvankelijk kinderen zijn voor een oplossing in verhaalvorm. En omdat ik niet alle kinderen kan bereiken ben ik verhalen gaan schrijven over thema’s war kinderen in hun leven meet te maken kunnen krijgen. Hetzij zelf of in hun naaste omgeving. In middels zijn er twee boeken van mijn hand verschenen:

 

Mariëtte van Lierop: ...en soms zit het tegen - De gedachtewereld van een puber  

Jongeren hebben het niet altijd makkelijk. Soms lopen ze tegen problemen aan waar ze geen antwoord op weten en maken ze keuzes waar ze de gevolgen niet van kunnen overzien. Hoe houd je je staande in een wereld vol verleidingen, social media en verwachtingen? Er gaat veel om in het hoofd van een puber. …en soms zit het tegen vertelt hun verhaal. Een steuntje in de rug op zijn weg naar volwassenheid. En voor ouders, opvoeders of eigenlijk iedereen die met jongeren werkt, een kijkje in hun gedachtewereld.

 

 

ISBN: 9789402223057 € 14.95 Te koop bij Boekscout, Bol.com of bij mijzelf

 

Mariëtte van Lierop: De wereld draait door! Je kan er maar wakker van liggen 

In het leven gebeuren soms dingen die het dagelijkse leven veranderen. Grote en kleine gebeurtenissen die soms een behoorlijke impact kunnen hebben op het leven van kinderen. Hoe ga je daar als volwassene mee om? Hoe weet je wat voor en hoe een bepaalde gebeurtenis invloed heeft op het kind. Een scheiding, het verlies van iemand, gedrag dat afgewezen wordt etc. Situaties die je niet altijd kunt voorkomen, maar waar een kind wel mee moet omgaan. De verhaaltjes in dit boek gaan over al die situaties en hoe je er ook mee om kunt gaan. Het is een veilige manier voor kinderen om over een bepaalde situatie te praten en het geeft tegelijkertijd het gevoel dat zij er niet alleen voor staan. Dat er meer kinderen zijn die in zo’n situatie zitten of zo’n gebeurtenis hebben meegemaakt en dat het voor hen ook weer goed gekomen is. Dat geeft vertrouwen en helpt hen verder.

 

 

ISBN 9789082616507 € 14.95 Te koop bij Bol.com of bij mijzelf

 

 

Natuurgeneeskunde
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
       

 

 


 

 

 

© Copyright Bram van Lierop

webmaster@betermetnatuur.nl

 
Tel: 0164-680401