U volgt respectievelijk de A17 vanuit de richting Rotterdam naar Roosendaal of de A58 van Breda naar Roosendaal. Bij Roosendaal vervolgt u uw weg via de A58 richting Bergen op Zoom. Kort voor Bergen op Zoom passeert u het parkeerterrein de Wouwse Tol met aan de linkerzijde een restaurant van Van der Valk. Vervolgens neemt u de eerst volgende afslag (nummer 27 Bergen op Zoom centrum/Steenbergen). Op deze afrit blijft u links rijden en volgt de borden Steenbergen. U draait hierdoor de nieuw aangelegde A4 op. U moet niet invoegen maar blijft rechts aanhouden en neemt de afrit Bergen op Zoom Noord.

Aan het eind van de afrit gaat u links onder de A4 door. U bevindt zich dan op de Randweg Noord (N259). Deze volgt u tot het vierde stoplicht. Daar gaat u rechtsaf richting Halsteren/Steenbergen. Na enkele honderden meters ziet u rechts van u een Intratuin.

Op de rotonde gaat u linksaf richting Tholen. Aan uw rechterhand ziet u de herbouwde boerderij het Lindeke. Na circa 75 meter gaat u voor cafetaria Vogelenzang rechtsaf de Dorpstraat in.

Na ongeveer 150 meter ziet u aan uw rechterhand de C 1000 vervolgens een winkelplein en dan een flatgebouw. De praktijk is in de eerste woning voorbij deze flat gevestigd. Ziet u aan uw rechterhand een hypotheekshop, de Hubo of de Plus dan bent u iets te ver doorgereden. Rond het pand zijn voldoende gratis parkeer mogelijkheden.