Natuurgeneeskundig Therapeute
Mariëtte van Lierop

 

 

 

 

Home
Kennismaken
Natuurgeneeskunde
Kleurentherapie

 

Kleur is levende energie die op alle niveau’s een grote invloed heeft op ons. Licht is voor de mens van levensbelang, het activeert de natuurlijke regeneratieprocessen, het bevordert de celstofwisseling, het stimuleert het immuunsysteem en nog vele andere processen in het lichaam.

We kennen het belang van licht al bij mensen die last hebben van een winterdepressie, waarbij het regelmatig stimuleren van de pijnappelklier met bepaald licht de klachten sterk verminderen of bij menigeen zelfs volledig verdwijnen. Ook het gebruik van blauw licht bij baby’tjes die geel zien  is een bekende therapie om zo de leverfunctie te stimuleren zodat de bilirubine beter wordt afgebroken. En zo heeft iedere kleur zijn eigen specifieke werking.

 

Er zijn verschillende systemen die met licht werken en ik heb gekozen voor de Bioptron, dit systeem maakt gebruik van lineair gepolariseerd licht, het bevat geen UV-stralen en de werking is wetenschappelijk onderbouwd. Het kan gebruikt worden bij pijn bestrijding, wondherstel, verbetert de doorbloeding, stimuleert het hormoonstelsel, stimuleert het immuunsysteem, helpt bij slaapproblemen, depressies en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het Universiteitsziekenhuis in Gent gebruikt de Bioptron voor wondgenezing zoals brandwonden, wonden als gevolg van doorliggen, herstel van wonden na operatie enz.

 

Door het gebruik van de kleurentherapie te combineren met bio-resonantie krijg je een nog beter en sneller herstel.


 

Voice Dialogue
Homeopathie
Fytotherapie
Orthomoleculaire voeding
Kleurentherapie
Bio-Resonantie
Verantwoord Afvallen
Wat te verwachten
Tarieven
Afspraak
 

Aangesloten bij

Onder Nummer :

4661-A-07380

 

 

 

 

 

 

webmaster@betermetnatuur.nl

 
Route
Contact

 
       

 

 

 

© Copyright Bram van Lierop
 
Tel: 0164-680401