Volg vanaf Antwerpen de A2 richting Bergen op Zoom. Op de grens met Nederland verandert het wegnummer van A2 in A4. Neem op het knooppunt Markizaat de rechterbaan de A58 op richting Bergen op Zoom. Bij het knooppunt Zoomland volgt u de A4 richting Halsteren en Steenbergen. Direct na het knooppunt Zoomland neemt u de afrit Bergen op Zoom Noord.

Aan het eind van de afrit gaat u links onder de A4 door. U bevindt zich dan op de Randweg Noord (N259). Deze volgt u tot het vierde stoplicht. Daar gaat u rechtsaf richting Halsteren/Steenbergen. Na enkele honderden meters ziet u rechts van u een Intratuin.

Op de rotonde gaat u linksaf richting Tholen. Aan uw rechterhand ziet u de herbouwde boerderij het Lindeke. Na circa 75 meter gaat u voor cafetaria Vogelenzang rechtsaf de Dorpstraat in.

Na ongeveer 150 meter ziet u aan uw rechterhand de C 1000 vervolgens een winkelplein en dan een flatgebouw. De praktijk is in de eerste woning voorbij deze flat gevestigd. Ziet u aan uw rechterhand een hypotheekshop, de Hubo of de Plus dan bent u iets te ver doorgereden. Rond het pand zijn voldoende gratis parkeer mogelijkheden.