Volg vanuit deze richting de A58 richting Bergen op Zoom en Roosendaal. Bij het knooppunt Markiezaat blijft u de A4/A58 volgen. Bij het knooppunt Zoomland volgt u de A4 richting Halsteren en Steenbergen. Direct na het knooppunt Zoomland neemt u de afrit Bergen op Zoom Noord.

Aan het eind van de afrit gaat u links onder de A4 door. U bevindt zich dan op de Randweg Noord (N259). Deze volgt u tot het vierde stoplicht. Daar gaat u rechtsaf richting Halsteren/Steenbergen. Na enkele honderden meters ziet u rechts van u een Intratuin.

Op de rotonde gaat u linksaf richting Tholen. Aan uw rechterhand ziet u de herbouwde boerderij het Lindeke. Na circa 75 meter gaat u voor cafetaria Vogelenzang rechtsaf de Dorpstraat in.

Na ongeveer 150 meter ziet u aan uw rechterhand de C 1000 vervolgens een winkelplein en dan een flatgebouw. De praktijk is in de eerste woning voorbij deze flat gevestigd. Ziet u aan uw rechterhand een hypotheekshop, de Hubo of de Plus dan bent u iets te ver doorgereden. Rond het pand zijn voldoende gratis parkeer mogelijkheden.