Natuurgeneeskundig Therapeute
MariŽtte van Lierop

 Diernatuurgeneeskundig Therapeut
Pieter van Lierop

 

 

 

 

 
Wat te verwachten

 

U mag verwachten of dient er rekening mee te houden dat een consult ongeveer ťťn uur zal duren. Veelal zullen wij de consulten samen verrichtten.

Het eerste deel van het consult wordt besteed aan het bespreken van de klachten van het dier, terwijl op dat zelfde moment met de bioresonantie apparatuur een uitgebreide test, waarbij 7000 items worden getest, wordt gedaan om de eventuele energetische verstoringen vast te stellen. Indien noodzakelijk worden er nog verdere specifieke testen met de bioresonantieapparatuur verricht. 

Aan de hand van de vooraf verstrekte informatie, de informatie uit het inleidende gesprek en de resultaten van de test(en) wordt samen met u een plan van aanpak opgesteld hoe de klachten van het dier aan te pakken.

Als laatste deel van dit (eerste) consult wordt de behandeling van het dier begonnen. Deze behandeling bestaat uit het geven van energieŽn aan het lichaam met de bioresonatieapparatuur die herstel van de energieŽn in het lichaam bevorderen en tevens het lichaam aanzetten tot (zelf)genezing.

In een aantal gevallen zullen wij de behandeling met de bioresonantie ondersteunen met de inzet van andere therapievormen.

Soms volstaat een enkel consult maar afhankelijk van de   klacht(en) kunnen meerdere consulten noodzakelijk zijn. De invulling hiervan gebeurd in samenspraak met u.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Interview Bergse Bode

Aangesloten bij

Onder Nummer :

4661-A-07380

 

 

 

 

 

webmaster@betermetnatuur.nl

 
 
 
 

 
       

 

 


 

 

© Copyright Bram van Lierop
 
Tel: 0164-680401